Hakkımızda

tepeli

Hakkımızda

Konya binlerce yıllık medeniyetler beşiği…

İnsanoğlu yerleşik hayata Konya Çatalhöyük’te geçti. Tarıma, hayvancılığa ilk burada başladı.
İşte bu yüzden Konya’da yeme-içmenin tarihi insanlık kadar eski
İşte bu yüzden bu mutfağın hakkını vermek bizler için büyük bir sorumluluk

Selçuklu mutfaklarında yoğrulan bu kadim gelenek, Osmanlı saray kültüründen süzülerek, Cumhuriyet döneminde Türkiye’ye mal oldu.

Tepeli Konya Mutfağı olarak yüzyıllar öncesine dayanan Konya Mutfak Geleneğini İstanbul’un Anadolu yakasında özüne en uygun biçimde değerli misafirlerimizle paylaşıyoruz.

Bamya çorbası, etli ekmek, bıçak arası, Recai, tirit kebabı, fırın kebap, sıkma, yağlı somun, sac arası…

Konya mutfağı denince akla gelen tüm bu lezzetleri, özüne sadık pişirme teknikleriyle en hijyenik şekilde sizlerle buluşturmak bizim misyonumuz.

Birinci sınıf malzeme…
Mutfak geleneksel kültüre sadık pişirme teknikleri…
Güler yüzlü hizmet…

Geleneksel lezzetlerin modern ve hijyenik ortamda misafirlerimizle paylaşıldığı bir işletme…
Konya mutfak geleneğini Kartal’da, Tepeli Konya Mutfağı’nda İstanbullularla buluşturuyoruz.

Bizden Bahsedenler

tepeli

Misafir Deneyimleri

Restoranımızı ziyaret eden bloggerların kaleminden Tepeli Konya Mutfağı...

    • Kangurular / kangurular.com
      “Konya mutfağı lezzetlerini sevenler özellikle Anadolu yakasında olanlar için Tepeli Lezzeti çok iyi bir alternatif, denemenizi tavsiye ederiz. “
      devamı

 

    • Keşif Perisi / kesifperisi.com
      “İstanbul’da nefis Konya Lezzetlerini denemek istiyorsanız ”Tepeli Konya Mutfağı” doğru adreslerden biri olacaktır.”
      devamı

 

  • Berrak Mekanlarda / berrakmekanlarda.com
    ” Açık mutfağında tüm yemekler hijyenik ve özenli hazırlanıyor. Etli ekmek ustaları ayrı, et yemeklerini yapan şefleri ayrı maharetli. Garsonlar işlerinin ehli ve son derece yardımcı…”
    devamı
Galeri

tepeli

Galeri